Tiistai 19. maaliskuuta.
Nimipäivää viettää Jooseppi, Juuso, Joosef, Josefiina

Blogit

Arkeen Kätketty Aarre

Arkeen Kätketty Aarre on hyvää oloa ja hyväksyntää huokuva blogi, jossa jaetaan armollisella otteella ja pilke silmäkulmassa pohdintoja elämästä – äitiydestä, parisuhteesta ja suhteesta itseen. Blogin kirjoittaja Petra on kolmikymppinen turkulainen vaimo ja kahden lapsen äiti, joka haluaa rohkaista lukijoita - ja samalla itseään - myötätuntoiseen ja armolliseen elämänasenteeseen, mutta samalla myös kasvamaan ja kehittymään ihmisenä. Rehellisellä ja rennolla otteella Petra pyrkii löytämään arkeen kätketyn aarteen.

 


 

 

 

 


Pyykkivuorikiipeilijä

Uusia kotiniksejä, leikki-ideoita ja filosofiaa uteliaille äideille!

Kun pyykkivuoret, samat leikit ja kauppareissut alkavat puuduttaa, haluaisit ehkä inspiroitua jostakin uudesta projektista. Niin minäkin! Olet tullut oikeaan paikkaan!


 

 

 

 

 

 

 

 

Mielen maastoissa - Elli Meklin

Olen vaimo, äiti ja kahden pienen prinsessan isoäiti. Ammatiltani olen kouluttaja ja perheterapeutti. Välillä taidan olla ihan kaikkea, mitä tarvitaan tai mikä minua kiinnostaa. Aina silloin tällöin päätän, etten ole mitään sen kummempaa, olen vain olemassa. Nautin pienistä ohikiitävistä arjen onnen hetkistä, kahvista, hyvästä ruuasta, lukemisesta ja liikunnasta. Ihmiset ja elämä inspiroivat minua ja niistä täällä kirjoittelen.

 

 

 

 

 

 

 

 


Vispilän viemää

Olen Ilona, Helsingissä asuva viestintäalan ammattilainen, joka vapaa-ajalla rentoutuu hellan ääressä niin kauha kuin kamera kädessä.Olen lähes kaikkiruokainen ja ruoanlaitto on minulle parhaimmillaan löytöretki. Ja sen löytöretken aloitin jo tarhaikäisenä ystäväni kanssa kokkikerhoa leikkien. Kiitollisena muistelen, kuinka isäni urhoollisesti maistoi tekeleitämme, jotka todellisuudessa kelpasivat vain ja ainoastaan kompostin syövereihin. Onneksi ne päivät ovat jääneet taakse.

 

 

 

 

 

 

Mahdollisuuksien elämä

Lapsiperhearki on välillä kaoottista tasapainoilua. Voiko sen keskellä parantaa hyvinvointia? Sitä olen lähtenyt rohkeasti kokeilemaan. Tuleeko tästä yrityksestä oman elämän menestys vai katastrofi? Tervetuloa seuraamaan ja inspiroitumaan lääkäri-kotiäidin ajatuksista! Vuoden suunnitelmassa on jokaiselle kuukaudelle oma aiheensa. Olisi mahtavaa, jos suomalaisista lapsiperheistä tulisi oman hyvinvointinsa mestareita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siunatussa tilassa - Raskaana olevan isän hormonipäiväkirja

Kirjoittaja on 35-vuotias, useamman vuoden ei-toivotun lapsettomuuden jälkeen ensimmäistä lastaan odottava - nykyään jo kasvattava - raskaana oleva isä, joka opettelee elämään uudenlaista hormonipitoista elämää yhdessä vaimonsa kanssa. Kyseinen isähahmo toimii etelä-pohjalaisen helluntaiseurakunnan pastorina, mutta on muuten lähes terve. Blogin alkuosan pohjalta on ilmestynyt myös samanniminen kirja.

        www.facebook.com/verso-lehti

  Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!